Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal achteraf, dus na het onderhoud
Specialist in Ede e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij EV-Team Autoservice de Gelder

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw elektrische of hybride auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen - wij zijn uw hybride en EV specialist voor goed en betaalbaar auto onderhoud in heel Nederland. Dat is wat we doen, ervaar het zelf.

team egel

Dit is wat klanten over ons zeggen

René van der Mark
René van der Mark
Ik heb nu een paar keer mijn auto gebracht voor onderhoud. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid. Wat voor vraag je ook hebt, ze helpen je met heel veel plezier.
Renate Vermeer
Renate Vermeer
Wij komen al jaren bij Carteam, en zijn altijd tevreden. Vriendelijke eigenaar en monteurs, communiceren belangrijke informatie direct met je en denken altijd met je mee. Afgelopen week online een afspraak gemaakt voor het vervangen van de remblokken, en vanochtend konden we terecht. Nog geen 2 uur later kregen we al telefoon, dat de auto klaar was. Ontzettend fijn!
Lyd Klaassen
Lyd Klaassen
Afgelopen week een Volvo gekocht en meteen bij ons eerste contact voelde het goed. Serieuze verkoper, die achteraf ook eigenaar bleek te zijn en gesprek met de monteur, ze waren allemaal bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Na onze laatste aankop(en) was het vertrouwen in een garage bedrijf behoorlijk beneden pijl en waren wij echt toe aan herstel van vertrouwen. Dit bleek na de proefrit goed te zitten, ik had bevindingen na de proefrit en het eerste dat werd gezegd is, dat er geen auto het terrein afgaat zonder een volledige check en goed gevoel na de laatste proefrit … neem maar mee en ervaar de auto maar even goed. Een blokje om was de 2e proefrit voldoende om definitief voor deze auto te kiezen en zijn toen over gegaan tot aankoop en inruil van de auto die we hadden op dat moment. We zijn erg blij met onze nieuwe auto ! Kortom een eerlijke en prettige garage om een auto aan te kopen en in onderhoud te hebben, dank jullie wel voor de service CARTEAM Autobedrijf Scheele
Niels Kooy
Niels Kooy
Als je op zoek bent naar een betrouwbare garage, waar de kwaliteit hetzelfde is als bij de dealer, maar waar je aan de prijs ziet dat je niet betaalt voor een dure showroom, de secretaresse enz. Dan ben je hier aan het goede adres. Al vele jaren een tevreden klant met beide auto's. 100% betrouwbaar, hier wordt nog echt met de klant meegedacht.
Danny Huiberts
Danny Huiberts
Goede service vakbekwame medewerkers en niet voor de hoofdprijs
Bekijk beoordelingen