Open

Onderhoud Elektrische Auto's

Carteam Autoservice de Gelder: EXPERT IN ONDERHOUD AAN ELEKTRISCHE AUTO’S

Carteam Autoservice de Gelder

ONDERHOUD ELEKTRISCHE AUTO’S

Voor het onderhoud aan je elektrische auto ga je naar Carteam Autoservice de Gelder in Ede. Ons team heeft alle kennis in huis om goed onderhoud voor je uit te voeren. Of het nou een Tesla Model 3, Nissan Leaf of een Hyundai Kona is, jouw auto verdient gewoon goed onderhoud. Vanzelfsprekend is bij ons de kennis in huis voor het onderhoud van alle merken EV’s. Wij zorgen ervoor dat je auto volgens fabrieksvoorwaarden wordt onderhouden met behoud van garantie, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

CONTACT

STEEDS VAKER HYBRIDE EN ELEKTRISCH

Het aanbod aan hybride- en elektrische auto’s is de laatste jaren flink gegroeid, net als de vraag hiernaar. Het onderhoud van deze duurzame auto’s vergt echter specifieke kennis. Wij hebben de autotechnici die opgeleid zijn om je elektrische auto te onderhouden.
Je kunt het onderhoud van je elektrische auto dus toevertrouwen aan ons.

CONTACT

Carteam Autoservice de Gelder
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice de Gelder?

Bij Carteam Autoservice de Gelder staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice de Gelder is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN