Open

Autobedrijf Scheele wordt Autoservice de Gelder

Nieuwe bedrijfsnaam, dezelfde goede service

Carteam Autobedrijf Scheele heet voortaan Carteam Autoservice de Gelder 

Carteam Autobedrijf Scheele is al ruim veertig jaar een begrip in Ede en ver daarbuiten. U bent er aan het juiste adres voor snel en kwalitatief onderhoud aan alle automerken, tegen voordelige tarieven. Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen, het allround vakbedrijf is hét team voor uw auto. Per 1 november 2022 gaat Carteam Autobedrijf Scheele verder onder de nieuwe naam Carteam Autoservice de Gelder.

Carteam Autoservice de Gelder

Hetzelfde vertrouwde team

Op 1 november 2022 is het exact vijf jaar geleden dat het autobedrijf van eigenaar veranderde. Dat biedt het moment bij uitstek om ook de bedrijfsnaam aan te passen. Daarom heet Carteam Autobedrijf Scheele vanaf november voortaan Carteam Autoservice de Gelder. Vanzelfsprekend met dezelfde service en kwaliteit die de klanten gewend zijn én met het vertrouwde team, bestaande uit Frank, Dik, Stefan en eigenaar Marco de Gelder. Geen betere gelegenheid om het vakbedrijf én de gezichten daarachter voor het voetlicht te brengen. 

Al meer dan 40 jaar een begrip in Ede en omstreken 

In 1980 werd Carteam Autobedrijf Scheele opgericht door Jan Cees Scheele onder de naam Autobedrijf J.C. Scheele. Destijds opereerde het autobedrijf vanuit het centrum van Ede en werd het al snel specialist in het merk Volvo. Vanuit heel Ede en de wijde omtrek wisten klanten het bedrijf te vinden voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan hun Volvo. Ook werd gestart met de verkoop van occasions. In 2007 verhuisde Carteam Autobedrijf Scheele vanaf de Veldhuizerweg naar de huidige locatie aan de Bospoort 23a in Ede. Vanaf deze locatie groeide het bedrijf uit tot universeel autobedrijf, met behoud van de specialisatie in het merk Volvo. Na de aanschaf van de complete dealer-uitrusting met Volvo-gereedschap werd het autobedrijf een volwaardig alternatief voor de dealer. En dat is het vandaag de dag nog steeds. 

Carteam Autoservice de Gelder
Carteam Autoservice de Gelder

Trots op de Carteam-formule

In 2017 plaatste Jan Cees Scheele de naald definitief in het spek en verkocht hij zijn levenswerk per 1 november van dat jaar aan de huidige eigenaar Marco de Gelder. Om de toekomst van het autobedrijf te waarborgen, zag Marco al snel in dat het noodzakelijk was om het bedrijf aan te sluiten bij een garageformule. Na verschillende oriënterende gesprekken koos hij voor de Carteam-formule. Vanaf dat moment trad het vakbedrijf naar buiten onder de naam Carteam Autobedrijf Scheele. Mede dankzij de vele mond-tot-mondreclame en de doeltreffende marketing is het autobedrijf uitgegroeid tot het bedrijf dat het tegenwoordig is. 

Tot ziens in onze werkplaats!

Carteam Autoservice de Gelder
Bospoort 23A
6711 BT, Ede
T 0318-617327

Marco
Marco
Eigenaar en Verkoop
Frank
Frank
Chef Werkplaats, Verkoop, EV Specialist en APK Keurmeester
Dik
Dik
Technisch specialist en APK Keurmeester
Stefan
Stefan
Leerling Automonteur
Kevin
Kevin
Technisch Specialist, EV Specialist en APK keurmeester
Merijn
Merijn
Leerling Automonteur