Open

APK Ede

APK EDE

Carteam Autoservice de Gelder

APK VOOR EDE EN OMSTREKEN: CARTEAM AUTOBEDRIJF SCHEELE

Zoekt u een garage voor de APK keuring van uw auto in de regio Ede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij het adres voor een goede en snelle APK keuring in Ede. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.

CONTACT

APK TEGEN EEN SCHERP TARIEF IN EDE

Bij Carteam Autobedrijf Scheele, de APK-garage voor Ede, staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen een scherp tarief voor de APK te keuren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is autobedrijf Carteam Autobedrijf Scheele daarmee dé garage voor de APK keuring in Ede en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor een juiste APK keuring van alle gangbare merken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, voor het geval wij (elektronische) storingen van uw auto op moeten lossen.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Autoservice de Gelder
Carteam Autoservice de Gelder

DAAROM VOOR DE APK NAAR AUTOBEDRIJF CARTEAM AUTOBEDRIJF SCHEELE IN EDE

  • Betaalbare tarieven
  • Jarenlange ervaring
  • Vervangend vervoer
  • Persoonlijke service en aandacht
  • Alle merken en modellen
  • Goed opgeleide technici

CONTACT

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice de Gelder?

Bij Carteam Autoservice de Gelder staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice de Gelder is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN