Open

Garage Ede

GARAGE EDE

Carteam Autoservice de Gelder

DÉ GARAGE VOOR EDE EN OMSTREKEN

Zoekt u een garage voor het onderhoud en reparatie van uw auto in de regio Ede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij het adres voor goed en betaalbaar onderhoud in Ede. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.

CONTACT

DE GARAGE MET KWALITEIT EN SCHERPE TARIEVEN IN EDE

Bij Carteam Autobedrijf Scheele, de garage voor Ede, staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is autobedrijf Carteam Autobedrijf Scheele daarmee dé garage  in Ede en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan alle gangbare merken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, waarmee wij de meest complexe elektronische storingen van uw auto op kunnen lossen.

CONTACT

Carteam Autoservice de Gelder
Carteam Autoservice de Gelder

DAAROM NAAR CARTEAM AUTOBEDRIJF SCHEELE, DÉ GARAGE VOOR EDE

  • Betaalbare tarieven
  • Jarenlange ervaring
  • Vervangend vervoer
  • Persoonlijke service en aandacht
  • Alle merken en modellen
  • Goed opgeleide technici

AFSPRAAK MAKEN

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice de Gelder?

Bij Carteam Autoservice de Gelder staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice de Gelder is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN