Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice de Gelder

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autoservice de Gelder is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Ede en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autoservice de Gelder

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice de Gelder in Ede vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice de Gelder! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Autoservice de Gelder.

Meer informatie

Carteam Autoservice de Gelder

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Lindsay Ent
Lindsay Ent
We komen al jaren bij dit autobedrijf, snelle service en oprechte prijzen. Zeker een aanrader!
Indiana Silver
Indiana Silver
Goede service en communicatie
Peter Sigalas
Peter Sigalas
Joop Piek
Joop Piek
Zaterdag begaf de accu het. Met hulp de auto kunnen starten. Maandag gebeld en kon direct komen. Diezelfde ochtend was de accu vervangen en probleem was opgelost. Dikke pluim.
Rink Plum
Rink Plum
Gezellige plek. Was niet onder de indruk van de koffie. De latte en flat white zijn zo vol geschonken dat je het arriveert in een voetbad en je dus al druppend je koffie drinkt. Ik vind de latte niet sterk genoeg en de flat white vond ik te zuur.
Bekijk beoordelingen