Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice de Gelder

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autoservice de Gelder is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Ede en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autoservice de Gelder

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice de Gelder in Ede vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van je voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Ben je van mening dat je auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice de Gelder! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

René van der Mark
René van der Mark
Ik heb nu een paar keer mijn auto gebracht voor onderhoud. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid. Wat voor vraag je ook hebt, ze helpen je met heel veel plezier.
Eric Korzilius
Eric Korzilius
Verhuren via Oscar voertuigen, Lekker duidelijk en overzichtelijk. Personeel vriendelijk
Robert Jan Harbers
Robert Jan Harbers
Top service Doet zijn naam als Volvo specialist eer aan 💯 Reparatie uitgevoerd naar volle tevredenheid.
Renate Vermeer
Renate Vermeer
Wij komen al jaren bij Carteam, en zijn altijd tevreden. Vriendelijke eigenaar en monteurs, communiceren belangrijke informatie direct met je en denken altijd met je mee. Afgelopen week online een afspraak gemaakt voor het vervangen van de remblokken, en vanochtend konden we terecht. Nog geen 2 uur later kregen we al telefoon, dat de auto klaar was. Ontzettend fijn!
Bekijk beoordelingen